Menu

Kuchár 

POŽIADAVKY NA ZAMESTNANCA:

Pozícii vyhovujú uchádzači s praxou:

  •  2 roky na pozícii kuchár / šéfkuchár

  • výučný list výhodou

Ostatné znalosti:

  • sledovanie nových trendov v gastronómii 

  • skúsenosti s tvorbou denného a a la carte menu

  • Potravinárky preukaz / hygienické minimum

NÁPLŇ PRÁCE

  • príprava jedál, výroba špecialít teplej a studenej kuchyne

  • aktívna účasť na tvorbe menu

  • dodržiavanie výrobných postupov, štandardov kvality, hygienických noriem a pravidiel

  • Ostatné činnosti podľa pokynov zamestnávateľa súvisiace s dohodnutou pracovnou činnosťou

PRACOVNÁ DOBA

  • pondelok – piatok 06:00 – 14:30

ZAMESTNANECKÉ BENEFITY:

  • stabilná a vzrušujúca práca v mladom dynamickom tíme
  • vynikajúca príležitosť na ďalší profesijný i osobnostný rozvoj
Restaurant chef at everyday work

Termín nástupu: ASAP/HNEĎ

Miesto práce:  Bratislava

Druh pracovného pomeru: TPP / KPP / Dohoda

Mzda: podľa skúseností kandidáta

Pošlite nám svoj životopis

Zaujala Vás táto pozícia? Neváhajte a pošlite nám Váš životopis už dnes.